Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Залежність ефективності освітлення шампанських купажів від природи дисперсних мінералів
    (2000) Ковальов, Микола Миколайович; Мацко, Олександр Петрович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Гречко, Ніна Яківна
    Вивчення впливу обробки купажів дисперсними матеріалами на вміст білків, фенольних речовин, полісахаридів та на освітлення виноматеріалу.
  • Ескіз
    Документ
    Конкурентоспроможність виноробства
    (2004) Загоруйко, Василь Онисимович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Бабич, Ірина Михайлівна
    Головними факторами, які забезпечують конкурентоспроможність вина, є висока його якість, низька собівартість, довгий термін зберігання і прибуток для підприємства. Всі ці високі показники у виноробстві може забезпечити в першу чергу впровадження у виробництво нових і удосконалених технологій вина.
  • Ескіз
    Документ
    Вискоякісне чисте вино
    (2005) Бабич, Ірина Михайлівна; Білько, Марина Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Виготовлене із високоякісного винограду сухе вино містить понад 400 корисних для організму людини речовин, в тому числі практично всі необхідні для нормальної життєдіяльності біологічно активні речовини, мікроелементи, ферменти.