Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Вплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солоду
    (1997) Фролова, Наталія Епінетівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Найкраще атакують крохмальний клейстер горохового солоду власні амілази. При дії на субстрат вони накопичують редукуючих цукрів в 2,5 рази більше, ніж при дії на нього витяжкою ячмінного солоду, в 1,5 рази більше, ніж амілосубтиліном Г20х, що підтверджує високу чутливість власних амілаз солоду до крохмалю зерна. The best attack pea starch paste malt amylase own. Under the influence of the substrate they accumulate reducing sugars 2.5 times higher than under the influence of barley malt extract, 1.5 times more than amilosubtylinom G20h confirming the high sensitivity of its own malt amylase to starch grains.
  • Ескіз
    Документ
    Оздоровчі напої
    (2003) Чаварга, Оксана Миколаївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Мета даної роботи – вдосконалення технології напоїв на основі використання різної рослинної сировини й розробка нових видів виключно натуральних напоїв. У процесі роботи доведено доцільність використання різних ферментних препаратів з метою збільшення виходу соку та збагачення біологічно активними речовинами, встановлено оптимальні значення технологічних параметрів.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна технологія солоду з тритікале
    (2008) Домарецький, Віталій Афанасійович; Кошова, Валентина Миколаївна; Клименко, Олег Миколайович; Чебакова, І.
    Попередні показники тритікале, які характеризують його як найкращу зернову культуру для виробництва солоду, пива, ферментованих напоїв, хлібного квасу, продуктів дитячого харчування, хлібобулочних виробів тощо, можна рекомендувати аграрному сектору для широкого впровадження технології вирощування тритікале в багатьох регіонах України.
  • Ескіз
    Документ
    Біотехнологія пива
    (2002) Фесенко, Андрій; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Обґрунтовано необхідність експериментальних досліджень на стадіях затирання й бродіння при виробництві пива. The necessity of experimental researches on the stages of mashing and fermentation in beer production has been proved.