Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Знадобиться лактулоза при виробництві кексів(2009) Лиман, Наталія Петрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаСтаття присвячена дослідженню можливості використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Наведена характеристика лактулози, відображено її основні переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання та визначено оптимальне дозування лактулози при виробництві кексів функціонального призначення.Документ Дослідження тепломасообмінних процесів, що відбуваються при випіканні кексу на лактитолі(2008) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаВ статті розглянуто вплив цукрозамінника лактитолу на кінетику та динаміку тепломасообмінних процесів, які відбуваються під час термообробки кексів. Визначено оптимальні параметри ведення технологічного процесу випікання кексів. Досліджено кінетику зміни температури центральних та поверхневих шарів кексів на цукрі білому та лактитолі, визначено ріст заготовки в процесі випікання.