Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису
    (2006) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна; Прилуцька, Ліна Петрівна
    В статті наведені результати досліджень впливу гігроскопічної фруктози на можливість подовження терміну зберігання кристалічного ірису. Встановлено раціональне дозування цього моносахариду та досліджено вплив пакувальних матеріалів на процес висихання готових виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерок
    (2009) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Стаття присвячена дослідженню впливу ягідного порошку з підвищеним вмістом волокон на в’язкість маси відливних цукерок та встановлення їх оптимального дозування. Встановлено, що використання високодисперсного ягідного порошку дає змогу збільшити початкову масову частку вологи цукерок без погіршення технологічних стадій. Використання ягідного порошку дає змогу не використовувати синтетичні барвники та ароматизатори при виробництві цукерок та подовжити їх термін зберігання до 28 діб.
  • Ескіз
    Документ
    Вступ України у ВТО потребує випуск конкурентоспроможних кондитерських виробів, роботи вчених НУХТ у вирішенні цієї проблеми
    (2008) Дорохович, Антонелла Миколаївна
    На кафедрі проводиться робота по розробленню технології та нових конкурентоспроможних кондитерських виробів, що мають оздоровчу спрямованість за рахунок раціонального використання фізіологічно функціональних харчових інгредієнтів: поліолів з низьким глікемічним індексом, харчових добавок "Вепео", "Гемовітал", "Пуракал".