Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису(2006) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна; Прилуцька, Ліна ПетрівнаВ статті наведені результати досліджень впливу гігроскопічної фруктози на можливість подовження терміну зберігання кристалічного ірису. Встановлено раціональне дозування цього моносахариду та досліджено вплив пакувальних матеріалів на процес висихання готових виробів.Документ Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерок(2009) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаСтаття присвячена дослідженню впливу ягідного порошку з підвищеним вмістом волокон на в’язкість маси відливних цукерок та встановлення їх оптимального дозування. Встановлено, що використання високодисперсного ягідного порошку дає змогу збільшити початкову масову частку вологи цукерок без погіршення технологічних стадій. Використання ягідного порошку дає змогу не використовувати синтетичні барвники та ароматизатори при виробництві цукерок та подовжити їх термін зберігання до 28 діб.Документ Вступ України у ВТО потребує випуск конкурентоспроможних кондитерських виробів, роботи вчених НУХТ у вирішенні цієї проблеми(2008) Дорохович, Антонелла МиколаївнаНа кафедрі проводиться робота по розробленню технології та нових конкурентоспроможних кондитерських виробів, що мають оздоровчу спрямованість за рахунок раціонального використання фізіологічно функціональних харчових інгредієнтів: поліолів з низьким глікемічним індексом, харчових добавок "Вепео", "Гемовітал", "Пуракал".