Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Крафтові напої як сервісна інновація в готельному та туристичному бізнесі(2024) Пушка, Ольга Сергіївна; Різник, Анастасія Олександрівна; Дочинець, Інга ВікторівнаПроаналізовано сучасний стан, значення та перспективи розвитку готельного та туристичного бізнесу в Україні та світі. Розглянуто поняття крафтові продукти та напої як складову туризму, передумови появи крафтових виробництв, переваги та перспективи їх розвитку. Наведено характеристику вин, гастрономічних турів та винних регіонів України. Показано взаємозв’язок крафтових напоїв з індустрією гостинності та туризму