Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів
    (2017) Павлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Машовець, Михайло Юрійович
    Проведені дослідження щодо виробництва кексів, збагачених сироватковими білками. Research has been conducted on the production of cakes enriched with whey proteins.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів
    (2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Дочинець, Інга Вікторівна
    Для кількісної характеристики узагальненого параметра оптимізації у статті запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дає змогу оцінити якість продукції одним числом за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, визначити вміст токсичних елементів, радіонуклидів, мікотоксинів, пестицидів і харчових показників (білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини, вітаміни). A comprehensive quality score indicator based on the principles of quality control is proposed for quantifying the characteristics of the generalized optimization parameter and evaluating the quality of the products according to the number of organoleptic, physical, chemical and microbiological indicators of the content of toxic elements, mycotoxins, pesticides and food indices (fibers fats, carbohydrates, minerals, vitamins).