Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна
    (2006) Дробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
    В статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на якість хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров’я».
  • Ескіз
    Документ
    Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна „Здоров’я”
    (2007) Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна
    Досліджено вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна з суцільно змеленого зерна пшениці «Здоров’я».
  • Ескіз
    Документ
    Хліб з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці
    (2008) Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
    Досліджено хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна «Здоров'я». Вивчено вплив сухої пшеничної клейковини, ферментативно-активного соєвого борошна та їх сумісного внесення на технологічний процес і якість хліба з борошна «Здоров'я». Розроблені рецептури нових видів виробів оздоровлювальної дії, розраховано їх хімічний склад.
  • Ескіз
    Документ
    Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”
    (2006) Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна
    В статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»