Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна(2006) Дробот, Віра Іванівна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Михонік, Лариса АнатоліївнаВ статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на якість хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров’я».Документ Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна „Здоров’я”(2007) Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна МиколаївнаДосліджено вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна з суцільно змеленого зерна пшениці «Здоров’я».Документ Хліб з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці(2008) Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра ІванівнаДосліджено хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна «Здоров'я». Вивчено вплив сухої пшеничної клейковини, ферментативно-активного соєвого борошна та їх сумісного внесення на технологічний процес і якість хліба з борошна «Здоров'я». Розроблені рецептури нових видів виробів оздоровлювальної дії, розраховано їх хімічний склад.Документ Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”(2006) Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса АнатоліївнаВ статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»