Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Застосування молочної сироватки у хлібопеченні
    (1970) Дробот, Віра Іванівна; Ройтер, Ісаак Менашевич
    У статті викладено результати досліджень щодо застосування молочної сироватки в хлібопеченні. Вивчено її вплив на тривалість бродіння і властивості напівфабрикатів, а також на якість хліба. Визначено її оптимальне кількісне дозування, кислотність і технологічну стадію її внесення.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні
    (1972) Дробот, Віра Іванівна; Сисоєв, Іван Аверьянович; Ройтер, Ісаак Менашевич; Висоцький, Г. П.
    В статті наведено результати досліджень впливу молочної сироватки на показники технологічного процесу та якість хліба, приготованого на рідких та густих опарах. Розрахунок економічної ефективності свідчить про доцільність застосування молочної сироватки в хлібопеченні.