Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукру(2006) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Таланов, О. Б.В матеріалах статті розглянуто можливість використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень дозволили встановити доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів замість цукру. In the article the materials the use of glucose-fructose syrup in the production ofbakery products to replace sugar. Positive results of the research allowed to determine the feasibility of using glucose-fructose syrup in the production of bakeryproducts instead of sugar.Документ Дослідження впливу цукрозамінників на дозрівання тіста(2008) Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаВ матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на процес дозрівання тіста за показником його титрованої кислотності. Встановлено їх вплив на кількісний та якісний склад органічних кислот, що утворюються в тісті в процесі бродіння та формують його кислотність.Документ Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості(2008) Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаВ матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на збереження виробами свіжості, встановлена перспективність їх використання для уповільнення процесів черствіння м’якушки, замість цукру.Документ Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів(2009) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра ІванівнаВ матеріалах статті наведено дослідження, результати яких свідчать, що глюкозно-фруктозний сироп позитивно впливає на формування споживчих властивостей булочних виробів, зокрема зовнішнього вигляду, смаку і аромату; забезпечує більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння виробів.Документ Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста(2008) Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаВ матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на життєдіяльність дріжджової мікрофлори тіста та якість хліба.Документ Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста(2008) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра ІванівнаВ матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на кількість та якість клейковини, вивчено зміну пружно-еластичних та в’язко-пластичних властивостей тіста з цукрозамінниками, встановлено їх вплив на газоутримувальну здатність тіста.