Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення хлібобулочних виробів для хворих на діабет функціональними інгредієнтами
    (2013) Дробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Приходько, Юлія Сергіївна
    Стаття присвячена проблемі зниження глікемічного індексу хлібобулочних виробів для хворих на діабет. В матеріалах статті обґрунтована необхідність збагачення хліба функціональними інгредієнтами з низьким глікемічним індексом та високою фізіологічною активністю поряд із заміною в їх рецептурі цукру. Доведена доцільність збагачення хлібобулочних виробів з замінниками цукру (фруктозою, лактулозою) пшеничними висівками, сухою пшеничною клейковиною, соєвою олією, йодованою сіллю, що містять функціональні інгредієнти, які покращують спектр фізіологічних властивостей цих виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів
    (2012) Дробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет
    (2011) Дробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Тесля, Ольга Дмитрівна
    Розглянуто використання цукрозамінників та сировини, що містить фізіологічно-функціональні інгредієнти, для розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет.