Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація технологічних процесів з використанням поверхнево-активної речовини «Фоамсол»(2007) Дубовець, Олена Володимирівна; Савич, Анатолій Никифорович; Клименко, Лариса СтепанівнаУ статті наведені дані лабораторних досліджень нової поверхнево-активної речовини „Фоамсол” для знепінення дифузійного соку та меляси, що дозволяє інтенсифікувати технологічні процеси цукрового виробництва.Документ Інтенсифікація дифузійного процесу при використанні нового піногасника «Фоамсол»(2006) Дубовець, Олена Володимирівна; Савич, Анатолій Никифорович; Клименко, Лариса СтепанівнаНаведенні результати лабораторних досліджень ефективності використання поверхнево активної речовини «Фоамсол» для знепінення дифузійного соку. Встановленні оптимальні витрати «Фоамсол» - 0,5 кг/100 т буряків, які забезпечують зменшення об’єму піни в 5 разів, тривалості руйнування піни в 20 разів.Документ Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку(2005) Штангеєва, Надія Іванівна; Савич, Анатолій Никифорович; Клименко, Лариса Степанівна; Дубовець, Олена ВолодимирівнаПроведено дослідження нового вітчизняного атисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку. Дію нового антисептика порівнювали з дією традиційного для цукрової промисловості антисептика формалін. Проведені в лабораторних умовах дослідження показали високу бактерицидну дію низьких концентрацій антисептика “Нобак” на мікроорганізми дифузійного соку. “Нобак” рекомендовано як антибактеріальний засіб для цукрової промисловості.Документ Застосування вітчизняного антисептика “Нобак” для дезинфекції екстрактора(2012) Штангеєва, Надія Іванівна; Савич, Анатолій Никифорович; Клименко, Лариса Степанівна; Дубовець, Олена ВолодимирівнаНаведені дослідження нового вітчизняного антисептика “Нобак” для дезінфекції екстрактора, що показали його високу біоцидну активність, широкий спектр анимікробної дії на контамінанти дифузійнго соку і дозволяють рекомендувати його для використання в цукровому виробництві з метою зниження втрат цукрози від розкладання.