Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Заходи фінансової санації в програмі антикризового управління підприємства молочної галузі
    (2020) Пєтухова, Ольга Михайлівна; Еш, Світлана Миколаївна
    В останні роки в Україні спостерігається стійка тенденція до збільшення кількості фінансово нестійких та збиткових підприємств, які проходять стадію кризового стану і гостро відчувають загрозу банкрутству. У зв’язку з цим особливої актуальності набувають питання антикризового управління, серед яких важливе місце посідає управління фінансовою санацією. In recent years, there has been a steady tendency in Ukraine to increase the number of unstable and unprofitable enterprises that go through the stage of crisis and acutely feel the threat of bankruptcy. In this regard, issues related to crisis management are becoming especially relevant, among which the important is the management of financial rehabilitation.
  • Ескіз
    Документ
    Методичні особливості антикризового управління підприємств харчової промисловості
    (2008) Еш, Світлана Миколаївна
    У статті розглядаються методичні особливості реалізаціїосновних функцій антикризового управління на підприємствах харчової промисловості. In the article the methodical implementation features the basic functions of crisis management in the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Методи антикризової політики господарюючих суб’єктів
    (2006) Еш, Світлана Миколаївна
    Розглянуто складові антикризової політики підприємств, обґрунтовано методичне забезпечення діагностики кризового стану, розроблені заходи реалізації політики антикризового управління господарюючим суб’єктом. Structure of anti-crisis policy at the enterprises is studied, methodical maintenance of the research of crisis is grounded, measures of anti-crisis policy of the economical subjects are developed.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості
    (2009) Еш, Світлана Миколаївна
    У статті розглядаються методичні особливості реалізації основних функцій антикризового управління на підприємствах харчової промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління
    (2007) Еш, Світлана Миколаївна
    У статті розглядається реструктуризація як елемент системи антикризового управління на підприємствах харчової промисловості, її форми, мета проведення.