Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи збагачення корпусу для коекструзійних продуктів
    (2007) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Шаран, Андрій Васильович
    Досліджена можливість використання гороху, квасолі, сої і люпину як джерела білка для підвищення харчової цінності продукту. Розглянуто питання розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом рецептурного програмування.
  • Ескіз
    Документ
    Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії
    (2004) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Піддубний, Володимир Антонович
    Досліджено можливість застосування солодових екстрактів як біологічно активних добавок до начинки при виробництві продуктів ко-екструзії. Встановлене раціональне дозування екстрактів, що підвищує харчову цінність готового продукту і забезпечує потрібні структурно-механічні та високі органолептичні характеристики начинок.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності
    (2005) Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Шаран, Андрій Васильович; Піддубний, Володимир Антонович
    В статті наведено матеріали щодо розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом проектування рецептурного складу.