Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України(2002) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія ГригорівнаУ статті досліджено основні проблеми науково-інноваційного управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України та аргументовано пріоритетні напрями їх вирішення. The article deals with the basic problems of scientific and innovative development management bakery and pasta industries Ukraine and reasonably priorities to address them.Документ Підприємства харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України(2009) Заїнчковський, Анатолій ОлександровичВизначено роль підприємств харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України. Відзначається, що харчова промисловість є і залишається в подальшому стратегічно важливою галуззю економіки України, від якої залежить добробут людей.