Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України
    (2002) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія Григорівна
    У статті досліджено основні проблеми науково-інноваційного управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України та аргументовано пріоритетні напрями їх вирішення. The article deals with the basic problems of scientific and innovative development management bakery and pasta industries Ukraine and reasonably priorities to address them.
  • Ескіз
    Документ
    Підприємства харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України
    (2009) Заїнчковський, Анатолій Олександрович
    Визначено роль підприємств харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України. Відзначається, що харчова промисловість є і залишається в подальшому стратегічно важливою галуззю економіки України, від якої залежить добробут людей.