Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасна технологія фільтрування природними модифікованими матеріалами для підвищення якості лікеро-горілчаної продукції(2022) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Олійник, Світлана Іванівна; Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаУ статті представлено результати дослідження фільтрувальних нетрадиційних модифікованих природних матеріалів — природного опалу та раухтопазу у порівнянні з кварцевим піском з метою удосконалення способу механічного фільтрування під час підготування води у виробництві лікеро-горілчаної продукції. Доведена перспективність використання модифікованих матеріалів природного опалу і раухтопазу для кондиціювання води та фільтрування водно-спиртової суміші у виробництві лікеро-горілчаної продукціїДокумент Системи оцінки, підтвердження відповідності та контролю якості на підприємствах алкогольного ринку(2023) Олійник, Світлана Іванівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Романова, Зоряна МиколаївнаУ статті проаналізовано необхідність впровадження системи управління якістю і безпечністю харчових продуктів та напоїв в тому числі є необхідним для передбачення дій, систематизації ідентифікації, оцінювання і контролювання потенційних небезпечних чинників (фізичних, біологічних, хімічних) під час усіх етапів виробництва продукції. The article analyzes the need to implement a quality and safety management system for food and beverages, including the need to predict actions, systematize identification, assessment and control of potential dangerous factors (physical, biological, chemical) during all stages of product production.