Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Фізичні методи обробки сировини
    (2006) Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Романова, Зоряна Миколаївна; Маринченко, Віктор Опанасович; Носенко, Володимир Єрофійович
    В роботі показано, що при виробництві етанолу використання ультразвукової обробки замісів крохмалевмісної сировини перед термофермент ативною обробкою дає змогу на 1 годину скоротити тривалість процесу і на 20-30% зменшити кількість ферментного препарату.
  • Ескіз
    Документ
    Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва
    (2006) Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Маринченко, Віктор Опанасович; Носенко, Володимир Єрофійович; Романова, Зоряна Миколаївна
    Наведено результати наукових досліджень з проблеми застосування ультразвуку в технології спирту з метою інтенсифікації процессу термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини.
  • Ескіз
    Документ
    Ультразвук як ефективний фактор інтенсифікації процесу переробки сировини у спиртовому виробництві
    (2007) Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Носенко, Володимир Єрофійович; Романова, Зоряна Миколаївна; Маринченко, Віктор Опанасович
    З метою зменшення енергетичних та матеріальних витрат при виробництві спирту з крохмалевмісної сировини пропонується застосовувати ультразвукову обробку замісу. Це сприятиме скороченню процесу розварювання майже вдвічі та зменшенню витрат ферментних препаратів на даній стадії отримання сусла.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництві
    (2011) Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Романова, Зоряна Миколаївна; Вітряк, Оксана Павлівна
    Проаналізовано способи підвищення ефективності процесу приготування бражки у спиртовому виробництві. Доведено доцільність застосування ультразвуку в технології сумісного оцукрення та зброджування сусла з крохмалевмісної сировини.