Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення автоматизованої системи керування технологічними процесами виробництва хліба з використанням сценарного підходу(2016) Гончаренко, Борис Миколайович; Кишенько, Василь Дмитрович; Лобок, Олексій Петрович; Кронг (Довженко), Євгенія Володимирівна; Віхрова, Лариса ГригорівнаРозглянуті підходи до інтенсифікації хлібопекарного виробництва, які забезпечують попит населення України у хлібопекарних виробах.Документ Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба(2016) Кишенько, Василь Дмитрович; Гончаренко, Борис Миколайович; Лобок, Олексій ПетровичРозглянуті підходи до інтенсифікації хлібопекарської промисловості, яка задовільняє попит населення на хлібобулочні вироби. Основна увага приділяється поліпшенню якості продукції, раціональному використанню ресурсів і сировини, підвищенню продуктивності технологічних ліній. Розв’язання таких задач неможливе без автоматизації виробництва на основі сучасних інформаційних технологій, передових досягнень в теорії та практиці автоматичного керування. Approaches to intensify the baking industry that satisfies consumer demand for bakery products. The focus is on improving product quality, rational use of resources and raw materials, enhance the performance of production lines. Solving such problems is impossible without automation of production based on modern information technology, the latest achievements in the theory and practice of automatic control.Документ Лінгвістична апроксимація технологічних показників хлібопекарського виробництва(2008) Шаруда, Світлана Сергіївна; Кишенько, Василь ДмитровичВ даній статті показано, що хлібопекарське виробництво дійсно є складним об'єктом управління. У такому випадку одним з ефективних способів управління є застосування сценарного підходу. Обгрунтовано необхідність використання теорії нечітких множин для побудови систем управління технологічними процесами виробництва хліба. Наведено функції належності для основних технологічних показників даних процесів. In this paper it is shown that the production of bread-making is indeed a complex object management. In this case, one of the most effective ways to manage is a scenario approach. The necessity of using the theory of fuzzy sets for the construction of process control systems for the production of bread. Shows the membership functions for the main technological parameters of these processes.