Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської продукції
    (2004) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В статті дана характеристика нових видів гідроколоїдів для кондитерського виробництва. Наведені результати досліджень основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження. На основі досліджень встановлені можливості їх використання при виробництві різних груп кондитерських виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
    (2005) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження. На основі досліджень встановлені синергетичні комбінації гідроколоїдів, що збільшують в’язкість розчинів гідроколоїдів або утворюють драглі
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів
    (2004) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Залевська, Надія Олексіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей рослинних порошків (здатності до набухання, гідрофільності, в’язкості, густини начинок). На основі цих досліджень встановлена можливість збагачення харчовими волокнами фруктових начинок, помадних та кремово-збивних цукерок.