Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія натуральних харчових концентрованих барвників(2001) Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Резвіна, Лариса МиколаївнаНаведено характеристики основної сировини для одержання барвників із рослинної сировини, технологію одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого та червоного натуральних харчових концентрованих барвників. Shows the characteristics of the basic raw materials for dye of vegetable raw materials, the technology of production, organoleptic and physical-chemical indicators of yellow and red concentrated natural food colorant.Документ Екологічно чистий натуральний барвник(2001) Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Резвіна, Лариса МиколаївнаНаведено переваги застосування натуральних харчових барвників із рослинної сировини, спосіб одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого натурального харчового концентрованого барвника.