Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Визначення міцності як показника структурно-механічних властивостей сухих сніданків
    (1997) Кобилінська, Олена Валеріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Бондар, Ігор Петрович
    Як випливає з назви, в тексті йдеться про параметр міцності екструдатів, як важливого показника структурно-механічних властивостей. В ній повідомляється про залежність показника міцності від складу сировини та параметрів процесу. Приведено порівняння міцності різних видів екструдатів. As the title implies the article describes about strength parameter of extrudate as an important indicator of structural and mechanical properties. It is reported about dependence of strength indicator on the composition of raw materials and parameters of process. Presented comparing the strength of different types of extrudate.
  • Ескіз
    Документ
    Екструдований рис в кисломолочних продуктах
    (2000) Грек, Олена Вікторівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    В роботі розглядається питання доцільності використання рисового екструдату при виробництві сметани. Наведені результати досліджень дозування екструдату рису в межах від 0,5 до 5 %. Також детально говориться про технологічні аспекти дозування рисового екструдату.