Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості технології напоїв з нетрадиційної сировини(2013) Романова, Зоряна Миколаївна; Косоголова, Людмила ОлексіївнаДосліджено склад та властивості полісолодових екстрактів, як «основи» для безалкогольного напою, підібрано оптимальні співвідношення полісолодового екстракту, водного екстракту малини і необхідної кількості глюкозно-фруктозної патоки для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком. The structure and properties polisolodovyh extracts as a "basis" for the soft drink, the optimum value polisolodovoho extract, water extract of raspberry and the required number of Glucose-fructose syrup to produce balanced by the component composition drink with harmonious taste.Документ Використання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоїв(2014) Косоголова, Людмила Олексіївна; Яблонська, К. М.; Романова, Зоряна МиколаївнаДосліджено склад та властивості водяного горіха для ферментованого напою, підібрано оптимальні співвідношення водного екстракту водяного горіха і необхідної кількості концентрата квасного сусла для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком. Investigated the composition and properties of the water chestnut for fermented beverages, the optimum ratio of aqueous extract water chestnut and the required number of kvass wort concentrate to obtain balanced by the component composition of the drink with a harmonious taste.Документ Розробка технологічних режимів одержання екстракту з пряно-ароматичної рослинної сировини(2006) Попова, Наталія Вікторівна; Мисюра, Тарас Григорович; Косоголова, Людмила Олексіївна; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Малежик, Іван ФедоровичДосліджувались біохімічні властивості висушеного листя петрушки сорту Врожайна і режимні параметри процесу екстрагування цільових компонентів методом мацерації в умовах лабораторії кафедри процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування НУХТ. На основі отриманого екстракту розроблено напій, основними інгрідієнтами якого е ще яблучний сік, екстракти прянощів (м'яти перцевої, гвоздики та кориці) та водний екстракт стевії як цукрозаміннчк. На цей напій отримано патент України на винахід. Investigated the biochemical properties of dried parsley leaves yielding varieties and regime parameters of target components extracted by maceration in a laboratory of processes and devices of food production and preservation of our library technology. Based on the obtained extract developed the drink, the main ingredient of which is still apple juice, spices extracts (peppermint, clove and cinnamon) and aqueous extract of stevia as tsukrozaminnchk. This drink is obtained patent of Ukraine.