Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Безпечність харчових продуктів в пакувальних машинах(2020) Гавва, Олександр Миколайович; Кохан, Олена Олександрівна; Марцинкевич, Леся Валентинівна; Голоперов, Ігор ВікторовичСтаття присвячена розгляду видів псування харчових продуктів, в ній наведена класифікація пакувальних машин за рівнем гігієни та вимоги стандартів щодо забезпечення безпечності харчових продуктів на кінцевих операціях виробництва, а саме пакування готової продукції.The article is devoted to consideration of the types of spoilage of food products, it lists the classification of packaging machines according to the level of hygiene and the requirements of standards for ensuring the safety of food products in the final operations of production, namely the packaging of finished products.Документ Smart-упаковка для харчових продуктів(2013) Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кохан, Олена Олександрівна«Smart-паковання» зазвичай розглядається як допоміжний пакувальний елемент, який забезпечує додаткові рівні корисних функцій в рамках захисту продукції, що передбачає надання додаткової інформації про пакований продукт.Цей новий вид упаковки широко визначається багатьма іншими термінами – «активна», «функціональна», «розумна», «інтелектуальна», «покращена» тощо.«Smart-паковання» можна вважати всеохоплюючим терміном, який використовується для позначення як «активного» та «розумного» паковання, так і функціональних компонентів, призначених для створення «розумного» дизайну упаковки.Документ Створення активної упаковки із поглиначами кисню для харчових продуктів(2012) Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кохан, Олена ОлександрівнаВ статті представлено результати дослідження «активної упаковки» з метою вивчення протікання процесу поглинання кисню у споживчій тарі з харчовим продуктом. Підібрано пакувальний матеріал, який дає змогу поглиначам кисню адсорбувати кисень із внутрішнього простору споживчої упаковки із харчовим продуктом.