Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення бухгалтерського обліку заготівлі та переробки цукрових буряків цукровими заводами(2015) Ткаченко, Надія Марківна; Кравченко, Ірина ЙосипівнаДосліджено можливість подальшого збільшення виробництва цукру в Україні, особливість бурякоцукрового виробництва, роль і завдання бухгалтерського обліку у вирішенні проблем і ефективності цукрової промисловості; бухгалтерський облік заготівлі цукрових буряків, надходження і переробку цукрової сировини на цукрових заводах. The possibility of a further increase in sugar production in Ukraine, a feature of sugar beet production, the role and tasks of accounting in problem solving and efficiency of the sugar industry; Accounting harvesting sugar beets, receipt and processing of raw sugar in the sugar factories.Документ Методичні підходи до ефективного розвитку підприємств цукрової промисловості(2015) Кравченко, Ірина ЙосипівнаПроаналізовано стан підприємств бурякоцукрового комплексу з урахуванням техніко-економічних характеристик виробництва і викликів соціально-економічного середовища. Аргументовано можливість подальшого розвитку вертикально-інтегрованих бізнес-структур. Обґрунтовано передумови ефективного розвитку підприємств цукрової промисловості. Запропоновано шляхи реструктуризації, встановлено їх вплив на відродження підкомплексу, ефективне функціонування та стабільний розвиток бурякоцукрового виробництва, враховуючи інтереси суміжних підкомплексів АПК на інноваційних засадах. Analyzed conditionenterprises sugar beet industry in view oftechnical and economic characteristicsproduction and challenges of socio-economic environment.Reasoned the possibility of further established their influence on the development of vertically integrated businesses.Reasonably background for effective enterprise development of the sugar industry. The ways of restructuring, established their influence on the revival of the complex, the efficient functioning and stable development of the sugar industry, taking into account the interests of neighboring subcomplex on the basis of innovationДокумент Аспекти розвитку виробництва сільськогосподарської продукції та проміжних продуктів цукрового виробництва як сировини для переробки на біопаливо(2014) Кравченко, Ірина ЙосипівнаМета статті полягає у визначенні шляхів вдосконалення організації переробки цукрових буряків з подальшим використанням на виробництво цукру і біопалива, а також обґрунтування необхідності запровадження виробництва біоетанолу як одного з альтернативних джерел енергії на підприємствах цукрової галузі. Проаналізовано можливості поєднання виробництва цукру та біоетанолу як з цукрового буряку так і з проміжних продуктів цукрового виробництва. Визначена можливість поєднання виробництва цукру та біоетанолу. Обґрунтовано необхідність запровадження виробництва біоетанолу як одного з альтернативних джерел енергії на підприємствах цукрової галузі. Підкреслена можливість поєднання одночасного виробництва цукру та альтернативних видів палива на цукрових заводах. The purpose of the article consists in determination of ways of perfection of organization of processing of sugar beet with the subsequent use on the production of sugar and biofuels, and also grounds of necessity of introduction of production of bioethanol as one of alternative energy sources on the enterprises of saccharine industry. The study analyzed the possibility of combining the production of sugar and ethanol from sugar beets as well as intermediate products of sugar production.The possibility of a combination of sugar and ethanol. The necessity of introduction of bioethanol as one of the alternative energy business in the sugar industry. Underlined the possibility of combining the simultaneous production of sugar and alternative fuels in the sugar factories.