Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання клітковини у виробництві м'ясних продуктів
    (2015) Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    У статті обґрунтовано можливість використання різних видів клітковини при виробництві січених напівфабрикатів. Досліджено функціонально-технологічні властивості обраних компонентів та встановлено, що раціональніше у рецептури січених напівфабрикатів включати клітковину з відрубів проса та ячменю в кількості до 3% та ступенем гідратації 1:6 та 1:4,5 відповідно. Іn the article the possibility of using different types of fiber in the production of semi-finished products in January. Functional and technological properties of selected components and found that in more rational formulation January semis include fiber from barley and millet cuts of up to 3% and hydration 1: 6 and 1: 4.5 respectively.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення галактинів кальцієм та харчовими волокнами
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Палій, Інна Василівна
    Збільшення потреби населення України в продуктах оздоровчо-профілактичного призначення привело до виникнення і розвитку якісно нового направлення у розробленні та виробництві м ’ясних продуктів з використанням нетрадиційних ресурсів наявної рослинної сировини, що не використовується взагалі або використовується не раціонально. На думку фахівців, зниженню рівня захворювань, поряд з соціальними та економічними факторами, повинно сприяти достатнє виробництво і нормальне споживання продуктів харчування масового попиту.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці
    (2005) Пешук, Людмила Василівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Розроблено рецептури і технології виготовлення напівфабрикатів, зокрема пельменів нових видів з використанням зернопродуктів, пробуджених ЄСО, та зародків пшениці, які мають оздо¬ровчі й лікувально-профілактичні властивості завдяки різноманітному і багатому комплексу нашивних вітамінів і мінералів, а також клітковини з підвищеними сорбційними показниками. A compounding and fabrication technologies ing foods, including new types of dumplings - using grain, awaken Groom ESA, and wheat germ with spa tourism rovchi and medical-preventive properties of head clerks diverse and rich complex nashyv of vitamins and minerals and fiber with high sorption parameters.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус
    (2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Галенко, Олег Олександрович; Корзун, Віталій Наумович
    Розроблено рецептури січених напівфабрикатів профілактичного призначення, зокрема котлет, з водоростями цистозіра чорноморська та фукус, визначено спосіб підготовки та умови внесення водоростей у фарш, а також втрати йоду та селен у при різній термічній обробці (смаженні та приготуванні на пару) з метою визначення вмісту вказаних мікроелементів в готових виробах. The recipes of chopped semi-finished products of preventive prescribing, particulary cutlets, with water-plants of the Black Sea and focus were developed, the way of preparation and conditions of putting of water-plants into mince and also losses of iodine and selenium under different thermal processing (roasting and preparing on steam) with the purpose of content definition of stated microelements in ready articles were determined.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатах
    (НУХТ, 2007) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Розроблені рецептури та технології виготовлення нових видів січених напівфабрикатів, зокрема котлет, з використанням пробуджених зернопродуктів ЄСО та зародків пшениці, які володіють оздоровчими і лікувально-профілактичними властивостями за рахунок різноманітного і багатого комплексу нативних вітамінів, мінералів і клітковини.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей
    (2007) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Карпенко, Петро Олександрович
    Розроблено рецептури та технології виготовлення напівфабрикатів м'ясних кулінарних, зокрема битків і фрикадельок, збагачених харчовими речовинами, які підвищують резистентність організму людини, призначених для харчування дітей шкільного віку. A compounding and manufacturing technology culinary preparations of meat, including meatballs and meatballs, enriched with nutrients that increase the resistance of the human body, intended for feeding school children.