Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вибухобезпека виробничих об’єктів харчової промисловості до впливу повітряної вибухової хвилі(2013) Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр Васильович; Левченко, Олег ГригоровичУдосконалено метод оцінки пожежо-вибухонебезпеки елементів (будівель, обладнання, технологічного процесу) виробничих об’єктів підприємств харчової промисловості до впливу уражаючих факторів повітряної вибухової хвилі. Для встановлення достовірного значення величини надлишкового тиску та визначення ступеня вибухозахисту елементів конструкцій підприємства розраховані відповідні коефіцієнти. Improved the method for assessing protection against fires and explosions elements (buildings, equipment, process) industrial facilities of the food industry to the effects of damaging factors of air blast. To establish the fair value of the quantity overpressure and explosion to determine the degree of structural elements the corresponding coefficients calculated factory.Документ Аналіз методів і методик оцінки вражаючих факторів повітряної вибухової хвилі(2012) Володченкова, Наталія Валеріївна; Левченко, Олег ГригоровичПроаналізовано основні методи та методики визначення меж зон руйнування під час дії повітряної вибухової хвилі на підприємства харчової промисловості. The basic methods and techniques, the limits of the zones of destruction under the action of air blast in the food industry.