Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах(2003) Манк, Валерій Веніамінович; Литвиненко, Анатолій МихайловичЗапропоновано застосування комплексного фізико-термічного аналізу для вивчення різних форм зв’язку вологи з кристалічними продуктами (лимонною кислотою, рафінованою лактозою і глюкозою), вмісту та температурних інтервалів видалення кожної з них. It is offered application complex fiziko-thermal analysis for the study of different forms of connection of moisture with crystalline products (by lemon acid, refined lactose and glucose), content and temperature intervals of delete each of them.Документ Захист від виробничого шуму(2012) Литвиненко, Анатолій Михайлович; Фалес, Василь Михайлович; Хіврич, Олександр ВасильовичПроведено теоретичний, експериментальний та експлуатаційний аналіз звукоізоляції різних конструкцій промислових огорож. Показано, що найбільший ефект, при еквівалентній масі, мають подвійні (двошарові) конструкції.