Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових добавок на основі моркви у харчовій промисловості
    (2016) Малежик, Іван Федорович; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Запропонована комплексна ресурсозберігаюча технологія переробка моркви з отриманням двох базових каротиновмісних продуктів — сухого та рідкого. Такі добавки можна використовувати для вітамінізації м'ясних та рибних страв, ковбасних виробів, фаршів та паштетів, істотно розширити асортимент функціональних продуктів. Їх можна використовувати для корегування харчової цінності харчових продуктів та надавати їм функціональних властивостей. The proposed integrated resource recycling technology carrots to obtain two base products that contain carotene - dry and liquid. Such additives can be used for fortification meat and fish dishes, sausages, minced meat and pate significantly expand the range of functional produktiv.Yih can be used to adjust the nutritional value of food and provide them with functional properties.
  • Ескіз
    Документ
    Одержання харчових добавок на основі каротиновмісної сировини
    (2015) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Запропонована комплексна ресурсозберігаюча технологія переробка каротиновмісної сировини (моркви, гарбуза) з отриманням сухих вітаміновмісних добавок. Відділення частини рідкої фази дозволяє знизити кількість цукрів та збільшити частку β-каротину в добавках. витаминосодержащих добавок. The proposed integrated resource recycling technologyraw materials containing carotene (carrots, pumpkins) to obtain dry vitamins. Division of the liquid phase can reduce the amount of sugar and increase the share of β-carotene in supplements.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання
    (2013) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна
    Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду під час зберігання в картонно-паперовій тарі і у поліетиленових пакетах. Досліджено збереженість β-каротину, аскорбінової кислоти, поліфенольних сполук, пектинових речовин впродовж 3–12 місяців для різних плодів сортів або видів глоду. The questions of the quality of dried products processing hawthorn when stored in cardboard and paper packaging and plastic bags. Investigated the safety β-carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds, pectins within 3-12 months for different fruits of varieties or species of hawthorn.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій тарі
    (2012) Євчук, Яна Валеріївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович
    Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні
    (2012) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна
    Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду
    (2012) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна
    Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.