Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання
    (2013) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна Валеріївна
    Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду під час зберігання в картонно-паперовій тарі і у поліетиленових пакетах. Досліджено збереженість β-каротину, аскорбінової кислоти, поліфенольних сполук, пектинових речовин впродовж 3–12 місяців для різних плодів сортів або видів глоду. The questions of the quality of dried products processing hawthorn when stored in cardboard and paper packaging and plastic bags. Investigated the safety β-carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds, pectins within 3-12 months for different fruits of varieties or species of hawthorn.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення терміну придатності споживання сушених плодів глоду у картонно-паперовій тарі
    (2012) Євчук, Яна Валеріївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович
    Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.