Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Отеплення та розморожування харчових продуктів
    (2010) Масліков, Максим Михайлович
    Розглянуті способи та обладнання для отеплення та розмороження харчових продуктів, зміни, що відбуваються у продуктах під час розморожування та отеплення. The methods and equipment for warming and defrosting foods, changes, occurring in foods during defrosting and warming are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Усихання харчових продуктів
    (2006) Масліков, Максим Михайлович
    Розглянуто механізм, причини та наслідки всихання неупакованих харчових продуктів, фактори, що впливають на його інтенсівність. Наведено порядок розрахунку усушки та норми усушки для різних харчових продуктів. Розглянуті способи зменшення усушки у харчових технологіях. The mechanism, cause and effect of shrinkage of unpackaged foods, factors affecting its intensivity are considered. Shows the procedure for calculating shrinkage and shrinkage rate for different foods. Ways to reduce shrinkage in food technology considered.
  • Ескіз
    Документ
    Кріогенні технології у харчовій промисловості
    (2006) Масліков, Максим Михайлович
    Розглянуто кріогенні технології, що використовують у харчовій промисловості. Наведено конструкції швидкоморозильних апаратів, їх переваги та недоліки, спосіб визначення витрати зрідженого азоту на заморожування харчових продуктів. The design сryogenic freezers, their advantages and disadvantages, the method of determining the flow of liquid nitrogen to freeze food are explained.