Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Обґрунтування раціональних конструктивних параметрів перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла(2013) Чепелюк, Олександр Миколайович; Чепелюк, Олена Олександрівна; Матусевич, Р. Ю.Удосконалення конструкції робочого органу сприяє інтенсифікації процесу теплової обробки сировини при виробництві м’ясо-кісткового борошна. В результаті моделювання визначено раціональне значення ширини лопаті перемішуючого пристрою вакуумного горизонтального котла, що підвищує ефективність виробництва. мясокостной муки. Improving the design of your body helps to intensify the process of heat treatment of raw materials in the production of meat and bone meal. As a result modeling rational set the width of the blade stirring device vacuum horizontal boiler, which increases the efficiency of productionДокумент Моделювання процесу теплової обробки технічної сировини у вакуумному горизонтальному котлі(2013) Матусевич, Р. Ю.; Терещенко, Олександр Андрійович; Чепелюк, Олександр МиколайовичУдосконалення режимів роботи існуючого обладнання сприяє інтенсифікації технологічних процесів, скороченню тривалості виробничих циклів та зменшенню втрат сировини. В результаті моделювання процесу теплової обробки технічної сировини визначено раціональне значення частоти обертання перемішуючого пристрою, що підвищує економічну ефективність виробництва і поліпшує якісні показники готової продукції. Work modes improvement of existing equipment contributes to the intensification of technological processes, shortening production cycles and reduce raw material losses. As a result, thermal processing simulation of industrial raw materials specified rational value of speed mixing device, which increases economic efficiency and improves the quality parameters of the finished product.