Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання насіння льону як багатокомпонентної системи для харчування і оздоровлення
    (2009) Махоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Обґрунтовано доцільність використання насіння льону у технології виготовлення нового виду вершкового масла. Досліджено мікроструктуру водної суспензії насіння льону. The expediency of using flax seeds in the production of new butter. The microstructure of of an aqueous suspension flax seeds.
  • Ескіз
    Документ
    Дисперність плазми у вершковому маслі з добавкою із насіння льону
    (2010) Махоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Українець, Анатолій Іванович
    Досліджено дисперсність плазми у вершковому маслі з добавкою із насіння льна. It was research the plasma dispersionin butter with flax seed.
  • Ескіз
    Документ
    Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону
    (2011) Махоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Розроблено новий вид вершкового масла з добавкою із насіння льону та технологію отримання високодисперсної добавки, яка вноситься у масло у вигляді суспензії у маслянці. Суспензію добавки насіння із льону вивчали у звичайному світлі "на проходження" та у поляризованому.Встановлено, що лляна олія суттєво впливає на мікроструктуру суспензії добавки із насіння льону.