Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива
    (2012) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна
    Наведені результати впливу цукровмісних замінників солоду на основні показники технології та якості сусла і пива. Встановлено прискорення процесу і підвищення ступеня зброджування, а також визначені передумови досягнення оригінальних смакових властивостей при розробці нових сортів пива. The results of the impact of sugar substitutes malt for major potechnology and quality indicators wort and beer. Established speed up the process andincreasing the degree of fermentation and identified preconditions ory- hinalnyh flavoring properties to develop new beers.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду
    (2012) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Наведені результати досліджень технології попередньої ізомеризації хмелевих препаратів в окре-мому апараті з використанням каталізатора та розчинів цукрів. Дана технологія дозволяє підвищити ступінь ізомеризації альфа-кислот гранульованого хмелю на 3-4%. The results of the research technology of isomerization preparations of hop in a single device using catalyst and sugar solutions. This technology allows to increase the degree of isomerization of alpha acids of granular hops by 3-4%.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння
    (2011) Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Бондар, Микола Васильович; Захарченко, Світлана Анатоліївна
    Досліджено вплив заміни частки солоду патокою мальтозною на технологію високогустинного пивоваріння, а саме на процеси зброджування, накопичення побічних продуктів та якісні показники кондиційованого пива.