Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Ультразвукова кавітаційна обробка хмелю(2001) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Носенко, Володимир Єрофійович; Троценко, Павло Олександрович; Король, Анатолій Миколайович; Літвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаЕкспериментально встановлений оптимальний час ультразвукової кавітаційної обробки гранульованого хмелю, який складає 5-10 хвилин. Це дозволить максимально екстрагувати гіркі речовини хмелю. При цьому процес ізомеризації у порівнянні з класичною технологією прискорюється в 10-15 разів.Документ Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду(2012) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна; Бабич, Ірина МихайлівнаНаведені результати досліджень технології попередньої ізомеризації хмелевих препаратів в окре-мому апараті з використанням каталізатора та розчинів цукрів. Дана технологія дозволяє підвищити ступінь ізомеризації альфа-кислот гранульованого хмелю на 3-4%. The results of the research technology of isomerization preparations of hop in a single device using catalyst and sugar solutions. This technology allows to increase the degree of isomerization of alpha acids of granular hops by 3-4%.