Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
6 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Енергетичні потоки в харчових технологіях і їх складові(2010) Миколів, Іван Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир АнтоновичВикладено результати аналізу загальних характеристик енергетичних потоків харчових виробництв, показано перспективи їх використання і розвитку.Документ Локальні рекуперативні зони в процесах концентрування матеріальних потоків(2010) Миколів, Іван Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Бут, Сергій Анатолійович; Якимчук, Микола Володимирович; Піддубний, Володимир АнтоновичВ математичній формі встановлено співвідношення термодинамічних параметрів пари, які відображують можливість і доцільність створення ло¬кальних замкнутих зон енергокористування.Документ Енергетичні трансформації в процесах бродіння пива(2010) Миколів, Іван Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Бут, Сергій Анатолійович; Піддубний, Володимир Антонович; Соколенко, Анатолій ІвановичВиконано аналіз енергетичних трансформацій за зброджування пива, показано можливість використання потенціалу синтезованого двооксиду вуглецю і напрямки удосконалення бродильних ЦКТ.Документ Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях(2010) Миколів, Іван Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Білик, Олена АнатоліївнаВикладено аналіз особливостей трансформацій матеріальних і енергетичних потоків за анаеробних процесів зброджування цукровмістких середовищ, показано доцільність використання енергетичних потенціалів утворю-ваного СО2. The specificity of material’s and energy’s flows transformation in sugar containing medium during anaerobic fermentation has been declared. An expediency of carbon dioxide’s energy potentials utilization has been proved.Документ Логістика систем виробництва продуктів харчування і напоїв(2009) Соколенко, Анатолій Іванович; Миколів, Іван Михайлович; Якимчук, Микола Володимирович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир АнтоновичЗагалом, логістичну систему виробництва продуктів харчування і напоїв можна умовно позначити сукупністю з трьох частин: накопичення вхідних матеріальних і енергетичних потоків; транспортно-технологічна система; накопичення і реалізація продукції. В даній статті наведено результати оцінювання транспортно-технологічних систем відповідно до критеріїв логістики.Документ Енергетичні ресурси матеріальних потоків у харчових технологіях(2011) Шевченко, Олександр Юхимович; Миколів, Іван Михайлович; Романюк, Артем; Шевченко, Анастасія ОлександрівнаПроаналізовано можливість організованого використання енергії утворюваного в процесі бродіння СО2 для інтенсифікації масообмінних процесів та запропоновано відповідне конструктивне оформлення.