Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур «Сhoice»(2017) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаОдним із оптимальних вирішень проблеми оздоровлення харчування є виробництво паштетів,які часто рекомендують при захворюваннях кишківника,особливо при гастритах.У паштеті містяться інгрідієнти тваринного і рослинного походження у легкодоступній для травних ферментів формі. Вибір компонентів рецептури м’ясного паштету обумовлений їх хімічним складом,функціональними і технологічними властивостями та енергетичною цінністю. One of optimal decisions of problem of making healthy of feed there is a production of pates that often recommend at the diseases of bowels, especially at gastritises.In a pate there are інгрідієнти of animal and vegetable origin in an accessible for digestive enzymes form. The choice of components of compounding of meat pate is conditioned them by chemical composition, functional and technological properties and power value.Документ Розроблення паштетів з функціональними інгредієнтами для оздоровчого харчування(2016) Митрофанова, Яна Олександрівна; Карпенко, Денис Володимирович; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра ІзидорівнаМетою дослідження є розробка науково обґрунтованої технології комбінованого м’ясного паштету для оздоровчого харчування з використанням сировини рослинного та тваринного походження, що володіє функціональними властивостями. The aim of the study is to develop a scientifically based technology of combined meat pate for a health food by using raw materials of vegetable and animal origin with functional properties.Документ Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – пріоритетний науковий напрямок(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гагач, Іван ІгоревичВ даній статті представлено результати досліджень по розробленню паштетів підвищеної біологічної цінності призначених для геродієтичного харчування, з використанням нетрадиційної для м’ясної промисловості сировини: культивованих грибів печериця звичайна, морської капусти Laminaria, міцеальної біомаси Pleurotusostreaus (глива звичайна). Проведено дослідження харчової і біологічної цінності розроблених м'ясних продуктів, та здійснено їх комплексну оцінку якості і безпеки. This paper presents the results of research on the elaboration of high biological value pastes intended for Gerontologic diet food, using non-traditional materials for the meat industry: a common cultivated mushrooms, seaweed Laminaria, mitsealnoyi biomass Pleurotusostreaus (oyster mushroom). A study of the food and biological value of meat products designed and implemented a comprehensive assessment of their quality and safety.