Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання методів нелінійної динаміки для процесів брагоректифікації в спиртовій галузі
    (2012) Місюра, Максим Дмитрович
    В роботі розглядається етап візуалізації, що був проведений з використанням графічного тесту Гілмора. Досліджувались часові ряди змінювання ряду технологічних параметрів БРУ. In this paper the visualization stage, which was carried out using graphical test Gilmore. Investigated time series variation of several process parameters distillation plant.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз технологічних процесів виробництва пива методами нелінійної динаміки та хаосу
    (2008) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь Дмитрович
    В статті вирішуються задачі аналізу технологічних процесів виробництва пива за експериментальними даними. Виявлена складна поведінка технологічного об'єкта заторно-варочного відділення пивзаводу. Визначені основні показники хаотичності основних технологічних показників пивоваріння. The paper solved the problem of analyzing processes of beer from experimental data. The observed behavior of complex technological object mash-cooking department brewery. The main indicators of the major characteristics of chaos brewing.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесів виробництва пива
    (2004) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь Дмитрович
    В основі моделювання лежать типові моделі кінетики процесів хімічної та харчової технології і апаратів, в яких вона відбувається.
  • Ескіз
    Документ
    Математичні моделі технологічних процесів пивоварного виробництва як об’єктів автоматизації
    (2004) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь Дмитрович
    У статті наведена структура технологічного комплексу виробництва пива та описані математичні моделі процесів в даній технології. Показана можливість їх використання в задачах автоматизації. In article the structure of a technological complex of manufacture of beer is resulted and mathematical models of processed in the given technology are described. Possibility of their use is shown in problem of the automatisation.