Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Автоматизоване керування технологічним комплексом виробництва пива на основі сценарно-цільового підходу(2013) Власенко, Лідія Олександрівна; Місюра, Максим Дмитрович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь ДмитровичНаведено результати проведення системного аналізу на основі сценарно-цільового підходу для технологічного комплексу (ТК) виробництва пива. В результаті роботи розроблені А- та С-сценарії, проведено імітаційне моделювання за допомогою апарату прографів. The results of leadthrough of analysis of the systems are resulted on the basis of scenario-having a special purpose to approach for the technological complex (TK) of production of beer. As a result of work A- and S-scenarios is developed, an imitation design is conducted by the vehicle of prografiv.Документ Використання методів нелінійної динаміки для процесів брагоректифікації в спиртовій галузі(2012) Місюра, Максим ДмитровичВ роботі розглядається етап візуалізації, що був проведений з використанням графічного тесту Гілмора. Досліджувались часові ряди змінювання ряду технологічних параметрів БРУ. In this paper the visualization stage, which was carried out using graphical test Gilmore. Investigated time series variation of several process parameters distillation plant.Документ Аналіз технологічних процесів виробництва пива методами нелінійної динаміки та хаосу(2008) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь ДмитровичВ статті вирішуються задачі аналізу технологічних процесів виробництва пива за експериментальними даними. Виявлена складна поведінка технологічного об'єкта заторно-варочного відділення пивзаводу. Визначені основні показники хаотичності основних технологічних показників пивоваріння. The paper solved the problem of analyzing processes of beer from experimental data. The observed behavior of complex technological object mash-cooking department brewery. The main indicators of the major characteristics of chaos brewing.Документ Організаційна структура системи автоматизації виробництва пива(2009) Місюра, Максим ДмитровичВ статті розглядається варіант структури системи автоматизації технологічних процесів виробництва пива. Показана структура управління технологічними процесами являє собою задачу, розв’язання якої може бути досягнуто за рахунок застосування сучасних методів теорії управління в рамках системного підходу до створення автоматизованих систем управління технологічними процесами (АСУ ТП). The article examines the structure of variant automation process of beer production. A structure of technological processes is the task of solving that can be achieved through the use of modern methods of control theory in the framework of a systematic approach to creating automated systems for technological processes.Документ Дослідження процесів виробництва пива(2004) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь ДмитровичВ основі моделювання лежать типові моделі кінетики процесів хімічної та харчової технології і апаратів, в яких вона відбувається.Документ Математичні моделі технологічних процесів пивоварного виробництва як об’єктів автоматизації(2004) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь ДмитровичУ статті наведена структура технологічного комплексу виробництва пива та описані математичні моделі процесів в даній технології. Показана можливість їх використання в задачах автоматизації. In article the structure of a technological complex of manufacture of beer is resulted and mathematical models of processed in the given technology are described. Possibility of their use is shown in problem of the automatisation.Документ Сценарне управління технологічними процесами виробництва пива(2009) Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь ДмитровичВ статті розглянуті результати дослідження управління пивоварним виробництвом на базі сценарного підходу. На основі якісного аналізу технологічних процесів та експертних висновків формуються сценарії управління. Сценарії розробленні з використанням апарату мереж Петрі. The article reviewed the results of the study management production of beer based on the scenario approach. On the basis of qualitative analysis of the technological processes and expertise are management scenarios. The scenarios are developed using the apparatus of Petri nets