Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 36
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств
    (2016) Некоз, Олександр Іванович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Пащенко, Богдан Сергійович
    У статті досліджено і запропоновано спосіб знезараження питної води від патогенних мікроорганізмів з її подальшим доочищенням за допомогою мембранного фільтрувального модуля. Показана доцільність використання даного способу у харчовій та інших галузях промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення довговічності деталей пресів для відтиснення олії
    (2012) Некоз, Олександр Іванович; Ястреба, Сергій Петрович; Шуляк, Сергій Олексійович
    В статті наведено результати експериментальних досліджень сталей 45, У8, У10, 65Г при терті по контртілу з середовищ олійного виробництва (макуха, лузга, м'ятка). Встановлена інтенсивність зношування борованих та хромованих зразків при терті по лузгі. The paper presents the results of experimental studies were 45, U8, U10, 65G friction on kontrtilu environments with oil production (oil cake, husk, m'yatpka). Installed intensity of wear and chrome Borovan Designs by friction husk.
  • Ескіз
    Документ
    Зносостійкість корундової кераміки для робочих органів кавітаційних апаратів
    (2014) Некоз, Олександр Іванович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Риндюк, Дмитро Вікторович; Кавун, Віталій Петрович
    В статті наведено результати експериментальних досліджень кавітаційної зносостійкості корундової кераміки. Встановлено, що швидкість зношування визначається вмістом оксиду алюмінію та інтенсивністю мікроударного навантаження. Корундова кераміка може використовуватись для виготовлення робочих органів гідродинамічних кавітаційних апаратів (ГКА).
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток наукової школи трибології національного університету харчових технологій
    (2014) Некоз, Олександр Іванович
    На протязі більш ніж півстоліття в Національному університеті харчових виробництв проводяться дослідження, націлені на підвищення довговічності обладнання харчових виробництв. Накопичено значний експериментальний і теоретичний матеріал, який потребує узагальнення, що є метою даної статті. For more than half a century, the National University of Food Production, studies aimed at improving the durability of equipment for food industry. Considerable experimental and theoretical material that requires a generalization, what is the purpose of this article.
  • Ескіз
    Документ
    Кавітаційна стійкість модифікованої кераміки
    (2013) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Кавун, Віталій Петрович; Некоз, Олександр Іванович; Риндюк, Дмитро Вікторович
    Гідродинамічні кавітаційні апарати - це обладнання нового покоління. Для виготовлення їх робочих органів постійно використовувати кавітаційно-стійкі матеріали. Перспективним конструкційним матеріалом є кераміка на основі оксиду алюмінію. Покращити її властивості можна модифікацією різними добавками.Hydrodynamic cavitation devices - a new generation of equipment. For making their job of constantly using cavitation-resistant materials. Promising structural material is a ceramic based on aluminum oxide. To improve its properties can be a modification of various additives.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження статичної міцності ножів кутера
    (2012) Некоз, Олександр Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович; Філімонова, Н. В.
    В даній роботі проведено дослідження статичної міцності ножів кутера,обгрунтовано вплив геометричних та конструктивних параметрів ножа на його напружено-деформований стан. In this paper we study the static strength of cutters knifes, the influence of geometrical and structural parameters of a knife in his mode of deformation.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення різального інструменту м'ясорізальних машин
    (2012) Некоз, Олександр Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович
    Розглянуто роль в технології виготовлення ковбасних виробів операції подрібнення сировини. Визначається залежність виходу готового продукту та його якості від ефективность роботи різальних комплектів, обгрунтовується необхідність забезпечення належної роботи різальних комплектів та дотримання виконання низки вимог до їх конструктивних та кінематичних параметрів, наведено авторські доробки з вдосконалення різального інструменту основних типів м'ясорізальних машин. The role of technology in the manufacture of sausages raw mill operation. Determine the dependence of the yield of the finished product and its quality on the performance of cutting sets, the necessity to ensure proper operation of cutting kits and compliance requirements for the implementation of a number of structural and kinematic parameters are copyright refinement to improve the cutting tool main types of meat cutting machines.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення питомої продуктивності вовчків
    (2012) Некоз, Олександр Іванович; Філімонова, Н. В.; Хом'як, А. В.
    Розглянута проблема та актуальність підвищення питомої продуктивності вовчків у технологічній ліній м'ясопереробних підприємств, гіпотеза про участь леза ножа в обробці м'ясної сировини. The problems and increase the relevance of specific performance in technological lines broomrape meat processing plants, the hypothesis of part of the blade of the knife in handling raw meat.
  • Ескіз
    Документ
    Кераміка для робочих органів кавітаційних апаратів
    (2012) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Кавун, Віталій Петрович
    В даній роботі розглянуто доцільність застосування кераміки для робочих органів кавітаційних апаратів. In this work, the feasibility of the ceramic workers of cavitation devices.
  • Ескіз
    Документ
    Роль викладача у студентському самовизначенні
    (2013) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Штефан, Євгеній Васильович
    Розглянута доцільність сприяння виховної роботи викладача у забезпеченні вибору студента для його подальшої реалізації як кваліфікованого спеціаліста, напротивагу сучасним засобам навчання — мультимедійним, віртуальним. Consider the appropriateness of promoting the educational work of the teacher in providing student choice for its further implementation as a skilled worker, as opposed to modern means of training - multimedia, virtual. Determine the purpose of this work.