Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Приготування композиційних засобів захисту рослин за допомогою гідродинамічної кавітації(2011) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Логвінський, Руслан ВалерійовичПредставлені результати дослідно-промислового застосування гідродинамічної кавітації для приготування засобів захисту рослин. Показано переваги запропонованого способу у порівнянні з традиційним. The present results of experimental-industrial use of gidrodinamic cavitation for the preparational of plant protection product. The advantages of the proposed method in compresion with the traditional.Документ Кавітаційна технологія очищення стічних вод від токсичних речовин(2012) Некоз, Олександр Іванович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Логвінський, Руслан ВалерійовичУ статті наведені результати очищення стічних вод за допомогою гідродинамічної кавітації. Показано, що запропонований спосіб забезпечує кращі показники, ніж традиційні методи. In the article the results of cleaning of sewages are resulted by hydrodynamic cavitation. It is rotined that the offered method provides the best indexes, what traditional methodsДокумент Кавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсій(2009) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Колногуз, А. А.В статі наведено результати експериментальних досліджень авторів з обробки багатокомпонентних харчових емульсій за допомогою гідродинамічної кавітації. З'ясовано переваги цього способу в порівнянні з традиційною технологією. In article results of experimental data of authors on processing multicomponent food emulsions by means of hydrodynamic cavitation are induced. It is shown advantages of this method in comparison with traditional technologies.Документ Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації(2012) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Клюк, Олександр Дмитрович; Некоз, Олександр ІвановичУ статті представлені результати приготування за допомогою гідродинамічної кавітації розсолів для засолу м'ясопродуктів. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з традиційним. In article results of preparation by means of hydrodynamic cavitation of solutions for processing of meat products are presented. Advantages of the offered way in comparison with traditional are shown.Документ Приготування композицій засобів захисту рослин за допомогою гідродинамічної кавітації(2011) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Логвінський, Руслан ВалерійовичПредставлено результати дослідно-промислового застосування гідродинамічної кавітації для приготування засобів захисту рослин. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з традиційним. Показаны преимущества предложенного способа в сравнении с традиционным. The results of experimental-industrial use of hydrodynamic cavitation for preparation of plant protection products. Shows the advantages of the proposed method in comparison with the traditional.