Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технологи виробництва спирту і дріжджів(1995) Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шустикова, Наталія Євгенівна; Ткаченко, Любов ВолодимирівнаЕкспериментально встановлено, що оптимальна тривалість культивування дріжджів у двопродуктовому виробництві в умовах мінімального накопичення спирту в середовищі становить 8—10 годин.Документ Використання соку цукрового сорго для біосинтезу спирту(2011) Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Ткаченко, Алла ФеодосіївнаНаведено склад соку цукрового сорго і показано можливість його переробки в спирт. Підібрано ефективну расу дріжджів для спиртового зброджування соку. Для інтенсифікації біосинтезу спирту оптимізовано склад соку цукрового сорго джерелами азоту і фосфору. The composition of sugar sorghum juice is derived and the possibility of its processing into ethyl alcohol is demonstrated. Effective type of yeast for alcohol fermentation of such juice is found. The composition of sugar sorghum juice is optimized by nitrogen and phosphor sources for intensification of alcohol biosynthesis.Документ Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва(2011) Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Ткаченко, Любов ВолодимирівнаНаведено склад соризу та насіння амаранту і показано можливість переробки цієї сировини в спирт. Визначено ефективні режими для перероблювання соризу та насіння амаранту за різними схемами розварювання. Встановлено вихід спирту з 1 т переробленої сировини (соризу та насіння амаранту). The composition of soriz and seeds of Amaranthus is derived and the possibility of its processing into ethyl alcohol is demonstrated. Effective regimes for the processing of soriz and seeds of Amaranthus according to various schemes of cooking are presented. The alcohol outcome of 1 ton of raw material (soriz and seeds of Amaranthus) is determined.