Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Культура невибаглива, але перспективна
    (2004) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шматкова, Галина Карпівна; Маринченко, Лоліта Вікторівна
    В статті обґрунтовано доцільність використання нового виду крохмалевмісної сировини – тритікале для виробництва етилового спирту. Обґрунтування перспективних для використання в спиртовій галузі зернових культур, переробка яких дасть змогу зменшити собівартість спирту, зокрема і у виробництві ВКД, й підвищити його конкурентоспроможність, – актуальне завдання сьогодення.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія переробки меляси на спирт з біологічним підкисленням середовища
    (2000) Ткаченко, Любов Володимирівна; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович
    Розроблено технологію спирту, у якій підкислення середовища здійснюють молочною кислотою синтезованою молочнокислими бактеріями безпосередньо в суслі, що дозволяє відмовитись від використання неорганічних кислот і значно покращити якість барди як корму для тварин.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив іонів водню на метаболізм дріжджів у процесі спиртового зброджування мелясного сусла
    (2000) Ткаченко, Любов Володимирівна; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович
    Доведено переваги та недоліки використання різних кислот (соляної, сірчаної та молочної) для підкислення мелясного сула у технології спирту.