Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Як сироп змінює колір згущеного молока(2012) Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаДосліджено вплив глюкозно-фруктозних сиропів на процес меланоїдиноутворення у молоці згущеному вареному. Наведені дані, щодо зміни забарвлення дослідних зразків за різних температур у процесі зберігання. On this article presents the results of the study the influence of glucose-fructose syrups on the process of melanoidins in the boiled condensed milk. The evidence about changes of color boiled condensed milk prototypes at different temperatures during storage are present.Документ Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками(2012) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія ОлександрівнаНаведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками до та після пастеризації сумішей. Встановлено вплив режимів пастеризації на ступінь руйнування моноцукрів. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners before and after pasteurization mixtures. The effect of pasteurization regime on the degree of destruction monosaccharides.Документ Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами(2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаОбгрунтовано перспективність використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущених варених молочних консервів. Наведено методику визначення комплексного показника якості. Розраховано комплексний показник якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. Grounded perspectives of Glucose-fructose syrup in the production of condensed milk cans. The method of determining the complex quality. Calculated composite index as condensed milk with Glucose-fructose syrups.Документ Морозиво з глюкозо-фруктозними сиропами(2009) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Супруненко, І. О.Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – глюкозо-фруктозним сиропом та сиром кисломолочним знежиреним. Визначено органолептичні і фізико-хімічні показники розробленого виду морозива. Досліджено динаміка зміни якісних показників морозива протягом гарантованого терміну зберігання. The technology of ice cream with sweetener - glucose-fructose syrup, nonfat yogurt and cheese. Defined organoleptic and physico-chemical characteristics of the developed type of ice cream. The dynamics of changes in quality indicators cream for a guaranteed shelf life.Документ Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного обробленя згущеного вареного молока(2012) Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаУ статті наведені результати дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес протікання реакції Майара (Меланоидинообразование). Наведені зміни показника кольоровості визначені при проведенні термічної обробки і в процесі зберігання при різних температурах. The results of studies of the impact of glucose-fructose syrup in the process of Maillard reaction are presented in the article. The change in the chrominance during thermal processing and during storage at different temperatures are identified.