Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Актуальні напрямки утилізації відходів цукрового виробництва(2019) Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Пастух, Ганна СтепанівнаУ статті проаналізовано способи перероблення бурякового жому, враховуючи сучасні потреби населення та промисловості України. У тому числі розглянуто можливі способи отримання бурякового пектину, харчових волокон та біогазу.Документ Оптимізація технологічних параметрів вилучення пектину з картоплі(2013) Пастух, Ганна Степанівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир ОлександровичНаведено результати дослідженнь способів вилучення пектину з картопляної мезги, відходу виробництва крохмалю з картоплі. Шляхом планування експерименту було проведено узагальнені дослідження, проаналізовано та враховано їх результати, проведено статистичне оброблення експериментальних даних, визначено оптимальні технологічні умови одержання пектину з картоплі Results of researches of methods for extracting pectin from potato pulp, which is the waste product of starch production from potatoes. The generalized study was conducted by planning the experiment. The results of the study were analysed and considered; statistical processing of experimental data was performed; optimum technological conditions for obtaining pectin from potato were determined.