Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів
    (2007) Українець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Пешук, Людмила Василівна; Хіврич, Борис Іванович
    У статті наведено використання солоду бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів, хімічний склад сировини для виробництва паштетних ковбас, а також їх рецептури, фізико-хімічні, технологічні показники. The article presents the use of malt legumes and cereals in meat pates, the chemical composition of raw materials for the production of sausages pashtetnyh and their recipes, physicochemical, tehnolohichni pokaznyky.
  • Ескіз
    Документ
    Використання колагеновмісної сировини у виробництві м'ясних паштетів та паштетних консервів
    (2001) Пасічний, Василь Миколайович
    Встановлено залежність для рівноцінної заміни калогеновмісної сировини і розроблено рецептури паштетів. Technological features of use of functional animal proteins during production of meat paste.