Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження динаміки роботи потокових змішувачів карбонізаторів
    (2008) Петрікей, Руслан Володимирович; Прохоров, Олександр Миколайович
    Досліджено гідродинаміку роботи потокових змішувачів різноманітних конструкцій, які можуть бути використані для насичення напоїв діоксидом вуглецю в потоці в складі карбонізаторів (синхронно-змішувальних установок) за допомогою програмного комплексу Flow Vision та обгрунтовано вибір оптимальної конструкції.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв на розчинність діоксиду вуглецю
    (2008) Петрікей, Руслан Володимирович; Прохоров, Олександр Миколайович
    Проведено аналіз компонентів, які входять до складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, таких як вода, цукор, лимонна та аскорбінова кислоти, етиловий спирт, ароматизатори, барвники та визначено їх вплив на насичення напоїв діоксидом вуглецю.
  • Ескіз
    Документ
    Сатурація безалкогольних та слабоалкогольних напоїв
    (2008) Петрікей, Руслан Володимирович; Прохоров, Олександр Миколайович
    Викладено основи процесу деаерації води та сатурації безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, розглянуто будову та принцип роботи принципово нової синхронно-змішувальної установки та методи інтенсифікації процесу сатурації.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу насичення напоїв СО2 шляхом використання гідродинамічних кавітаційних пристроїв
    (2010) Петрікей, Руслан Володимирович; Прохоров, Олександр Миколайович
    Досліджено роботу гідродинамічних кавітаційних пристроїв у складі ділянки насичення синхронно-змішувальної сатураційної установки та вплив основних факторів на процес насичення напоїв діоксидом вуглецю у виробничих умовах. Проведено порівняльний аналіз ефективності процесу сатурації напоїв в залежності від конструкції кавітаційних пристроїв та визначено вплив кожного пристрою на інтенсифікацію процесу насичення напоїв.