Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення технології десертів
    (2018) Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Клец, Дарина Олександрівна
    Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви - «самбук яблучно-кизиловий» оздоровчого призначення. Досліджено піноутворюючі здатності глюкозно-фруктозного сиропу і впливу на структуру десерту. The advanced technology of sweet slaughter dish - "Sambuc Apple Coconut" for health-improving purposes. Foaming ability of glucose-fructose syrup (gfs) and influence on the structure of dessert were studied.
  • Ескіз
    Документ
    Використання горобини садової у технологіях вершкових кремів
    (2018) Польовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Корецька, Ірина Львівна
    Робота присвячена дослідженню можливості використання нетрадиційної сировини у виробництві вершкових кремів. Як альтернатива існуючим інгредієнтам розглядається садова горобина. В статті наведені результати досліджень та порівняння характеристик сировини для приготування вершкових кремів. Головними критеріями у порівнянні вищезгаданих інгредієнтів були нутрієнтний склад та реологічні і органолептичні показники. Вибір на користь рекомендованої сировини було зроблено з точки зору поліпшення якості продуктів оздоровчого призначення. The article is devoted to the study of the possibility of using non- traditional raw materials in the production of cream desserts. As a main alternative to existing ingredients mountain ash are considered. The article presents the results of research and comparison of the characteristics of raw materials for the preparation of cream desserts. The main criteris were the native composition and rheological and organoleptic parameters. The choice in favor of the recommended raw material was made in terms of improving the quality of health products.
  • Ескіз
    Документ
    Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів
    (2016) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
    Досліджено вплив сучасних цукрозамінників на технологічні показники збивних десертів. The influence of the modern substitutes on the technological parameters of aerated desserts