Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування молочної сироватки у хлібопеченні(1970) Дробот, Віра Іванівна; Ройтер, Ісаак МенашевичУ статті викладено результати досліджень щодо застосування молочної сироватки в хлібопеченні. Вивчено її вплив на тривалість бродіння і властивості напівфабрикатів, а також на якість хліба. Визначено її оптимальне кількісне дозування, кислотність і технологічну стадію її внесення.Документ Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні(1972) Дробот, Віра Іванівна; Сисоєв, Іван Аверьянович; Ройтер, Ісаак Менашевич; Висоцький, Г. П.В статті наведено результати досліджень впливу молочної сироватки на показники технологічного процесу та якість хліба, приготованого на рідких та густих опарах. Розрахунок економічної ефективності свідчить про доцільність застосування молочної сироватки в хлібопеченні.