Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Сравнительная оценка способов замеса теста в производственных условиях
    (1988) Юрчак, Вера Гавриловна; Берзина, Наталия Ивановна; Ройтер, Ісаак Менашевич; Менделеев, Владимир Иванович
    Замес теста в ротационной машине дает возможность улучшить его структурно – механические свойства и качество хлеба при переработке муки с пониженными хлебопекарными свойствами по сравнению со способом замеса теста в машинах Х -12 и «Стандарт». The dough knead in a rotary engine gives an opportunity to improve its structurally-mechanical properties and quality of bread at processing of flour with the lowered bakery properties in comparement with the method of dough knead in the engines such as Х - 12 and "Standard".
  • Ескіз
    Документ
    Застосування молочної сироватки у хлібопеченні
    (1970) Дробот, Віра Іванівна; Ройтер, Ісаак Менашевич
    У статті викладено результати досліджень щодо застосування молочної сироватки в хлібопеченні. Вивчено її вплив на тривалість бродіння і властивості напівфабрикатів, а також на якість хліба. Визначено її оптимальне кількісне дозування, кислотність і технологічну стадію її внесення.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні
    (1972) Дробот, Віра Іванівна; Сисоєв, Іван Аверьянович; Ройтер, Ісаак Менашевич; Висоцький, Г. П.
    В статті наведено результати досліджень впливу молочної сироватки на показники технологічного процесу та якість хліба, приготованого на рідких та густих опарах. Розрахунок економічної ефективності свідчить про доцільність застосування молочної сироватки в хлібопеченні.
  • Ескіз
    Документ
    Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні
    (1974) Волкова, Галина Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Ройтер, Ісаак Менашевич
    Вивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.