Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології виробництва дитячого кисломолочного напою продовженого терміну зберігання(1995) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Ромоданова, Валентина ОлександрівнаАвторами проведена робота по розробці технології нового дитячого кисломолочного продукту. В ролі активної комплексоутворюючої речовини був вибраний пектин яблучний. The authors of the work on the development of the technology of the new children's dairy products. As an active kompleksowego substance was selected pectin.Документ Молочна галузь – дітям(1997) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаАвторами розроблено технологію виробництва напою кисломолочного «Київський» для дитячого і дієтичного харчування та сиру кисломолочного «Столичний». The authors have developed a technology for production of a fermented milk drink "Kyiv" for children and dietary food and cheese dairy "Capital".Документ Новий кисломолочний продукт дитячого харчування з лікувально-дієтичними властивостями(1997) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаРозроблено технологію кисломолочного продукту для дитячого харчування з пектином та полісолодовим екстратом. Завдяки повторному тепловому обробленню сквашеної суміші з наповнювачами продукт має продовжений термін зберігання. Technology of fermented milk product for children nutrition with pectin and polisolodoviy extract аre developed. Thanks to the re-heat-treated fermented mixture with fillers product has an extended shelf life.