Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології виробництва дитячого кисломолочного напою продовженого терміну зберігання(1995) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Ромоданова, Валентина ОлександрівнаАвторами проведена робота по розробці технології нового дитячого кисломолочного продукту. В ролі активної комплексоутворюючої речовини був вибраний пектин яблучний. The authors of the work on the development of the technology of the new children's dairy products. As an active kompleksowego substance was selected pectin.Документ Молочна галузь – дітям(1997) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаАвторами розроблено технологію виробництва напою кисломолочного «Київський» для дитячого і дієтичного харчування та сиру кисломолочного «Столичний». The authors have developed a technology for production of a fermented milk drink "Kyiv" for children and dietary food and cheese dairy "Capital".